Vizos

Darome įvairių šalių vizas – Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano, Kinijos, Alžyro, Indijos ir t.t.


Vizos į Rusiją:

Vienkartinės turistinės iki 30d.

Vienkartinės, dvikartinės komercinės iki 30d.

Daugkartinės metinės komercinės

Vizų perklijavimas ir t.t.

  1. Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
  3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 30 000 eurų). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją, ne NVS (apdrausime agentūroje);
  4. Nuotraukos: spalvotos, matinės, baltame fone (3,5 x 4,5cm);
  5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.;
  6. Vaikams iki 16m. gimimo liudijimo kopija;
  7. Anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR).

Reikalingi dokumentai:

  1. Pasas, galiojantis ne mažiau nei 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  2. Nuotrauka;
  3. Draudimas;
  4. Anketiniai duomenys.

Papildomi dokumentai:

  • Invalidumo pažymėjimas (originalas) (Rusijos turistinei vienkartinei iki 30d. neįgaliems asmenims);
  • Leidimo gyventi LR kopija (Rusijos turistinei vienkartinei iki 30d. užsienio (ES) piliečiams (išskyrus Airiją, D.Britaniją, Daniją);
  • Senas ir naujas pasai, draudimas (Rusijos daugkartinių vizų perklijavimas).

Vizos į Baltarusiją:

Vienkartinės turistinės iki 30d.

Vienkartinės privačios /tarnybinės iki 30d.

Dvikartinės privačios/tarnybinės iki 30d.

Daugkartinės privačios/tarnybinės iki 30d.

Tranzitinės ir t.t.

  1. Pasas turi galioti mežiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos;
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 3 lasivi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
  3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10 000 eurų). Draudimo polise turi būti „BELGOSSTRAH“ firmos logotipas (apdrausime agentūroje);
  4. Nuotraukos: 3,5 x 4,5cm, šviesiame fone, spalvotos arba nespalvotos, atitinkančios prašytojo amžių (ne senesnė nei 6 mėn.);
  5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.;
  6. Vaikams iki 16m. gimimo liudijimo koopija, abiejų tėvų pasų kopijos;
  7. Anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data);
  8. BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus;
  9. Ne tranzitinės vizos galioja pagal draudimo poliso trukmę;
  10. Penktadieniais forminamos tik skubios tranzitinės vizos.

Reikalingi dokumentai:

  1. Pasas, galiojantis mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  2. 1 nuotrauka;
  3. Draudimas;
  4. Anketiniai duomenys.

Papildomi dokumentai:

  • Leidimo gyventi LR kopija (jei turi) (vizoms ne LR piliečiams).

Didesnę informaciją suteiksime telefonu, el.paštu arba agentūroje.